Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnusten käyttö tekee lainan hakemisesta nopeaa ja yksinkertaista. Kun haet lainaa netistä verkkopankkitunnuksilla, pystyt vahvistamaan henkilöllisyytesi lainanantajalle käden käänteessä ilman pankkikonttorissa käymistä. Lainan hakeminen on verkkopankkitunnuksilla on myös erittäin turvallista.

Voi hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla aina 60 000 euroon asti. Nopean prosessin ansiosta voit saada lainatarjouksen jopa minuuteissa, ja lainan saa usein tilille saman päivän aikana.

Hae lainaa pankkitunnuksilla nopeasti ja edullisesti

Netin kautta lainaa voi saada jo samana päivänä, eikä lainasta silti tarvitse maksaa liikaa korkoa tai muita kuluja. Lainan todellinen vuosikorko määräytyy hakijakohtaisesti lainahakemuksen perusteella, ja kun haet lainaa pankkitunnuksilla, pystyy lainayhtiö varmistumaan henkilöllisyydestäsi. Täytä lainahakemus ja tarkista, millainen todellinen vuosikorko sinun lainatarjouksesti annetaan. Hakeminen on riskitöntä, sillä et sitoudu ottamaan lainaa.

Pienin mahdollinen todellinen vuosikorko on kuluttajalainoissa 4,20 prosentin luokkaa. Näin pieni korko on kuitenkin harvinainen, ja yleisimmin alin todellinen vuosikorko liikkuu noin 7-8 prosentin tietämillä. Omaa korkoprosenttia ei kuitenkaan voi tietää, ellei hae lainaa.

Lainan voi myös kilpailuttaa yhdellä hakemuksella, jolloin voit saada useita eri lainatarjouksia. Halvin laina voi olla jopa tuhansia euroja kallista lainaa edullisempi – etenkin, jos kyseessä ovat suuret lainasummat.

Lainaa pankkitunnuksilla ilman vakuuksia

Lainan hakeminen netistä verkkopankkitunnusten avulla on helppoa ja nopeaa, sillä lainan saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Laina myönnetään hakijan tulojen ja taloudellisen tilanteen perusteella, joten lainan vuoksi ei tarvitse pantata asuntoa tai pyytää läheistä lainan takaajaksi.

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla suoraan kotisohvalta käsin ja hoitaa koko prosessin kotoa poistumatta. Ilman vakuuksia myönnettävää lainaa varten ei myöskään tarvita isoa nippua liitteitä.

Kun sopiva laina löytyy, voi lainatarjouksen myös allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Kaikki lainan hakemisen vaiheet tapahtuvat siis netissä.

Miten voi hakea lainaa pankkitunnuksilla?

Verkkopankkitunnusten käyttö helpottaa lainan hakemista oleellisesti, sillä niiden avulla voit sekä tunnistautua että ohjata rahat suoraan oikealle tilille.

Kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla, käytät pankkien hyväksymää, erittäin vahvaa tapaa todistaa henkilöllisyytesi. Pankki tai lainayhtiö voi olla varma siitä, että lainaa hakee täysi-ikäinen ihminen, jolla on puhtaat luottotiedot, ja sinä itse voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla ilman vaivalloisia retkiä pankkien konttoreihin.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla tarkoittaa, että lainahakemuksen täytettyäsi vahvistat oman henkilöllisyytesi kirjautumalla sisään verkkopankkitunnuksilla. Kun haet lainaa Lainat.comin lainavertailuista löytyviltä pankeilta tai lainayhtiöiltä, voit olla varma prosessin turvallisuudesta. Kukaan ulkopuolinen ei siis pääse käsiksi tietoihisi, eivätkä lainaa myöntävät tahotkaan näe tiedoistasi muuta kuin välttämättömät faktat – eivät esimerkiksi pankkitilisi saldoa.

Vinkkejä lainan hakemiseen pankkitunnuksilla

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla hyvinkin vaivattomasti, mutta lainan ottamista kannattaa aina harkita tarkkaan ja ottaa lainaa vain sen verran, minkä tarve vaatii. Vaikka vertailun kautta löytyisi hyvinkin edullinen laina ilman vakuuksia, kasvaa lainasumma aina korkoa ja aiheuttaa kustannuksia esimerkiksi lainakulujen muodossa.

Oikea laina-aika löytyy helposti lainavertailumme avulla. Voit tutkia eri laina-aikojen vaikutusta kuukausilyhennykseen haluamallasi lainasummalla valikkoa liu'uttamalla. Samalla näet myös, miten laina-ajan pidentäminen tai lyhentäminen vaikuttaa lopulliseen lainakustannukseen ”Maksat takaisin” -summan avulla.

Kun sopiva laina on löytynyt, täytä lainahakemus. Hakemuksessa kysytään henkilötietoja sekä tietoja tuloistasi, ja nämä kohdat kannattaa täyttää erityisellä huolellisuudella. Voi olla hyvä tarkistaa numerotiedot vielä kertaalleen ennen hakemuksen lähettämistä – jos tiedot syöttää väärin, on lainahakemuksen täyttäminen usein täysin turhaa. Täytä hakemus vain oikeilla, tarkistetuilla tiedoilla.

Hae lainaa heti tilille suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla, jos sinulla on tili ja siihen liitetyt verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Käytännössä lainaa voi hakea kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla, mutta nopeimmin lainaa voi saada suurimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Näillä pankkitunnuksilla rahat siirtyvät yleensä saman päivän aikana tilillesi:

  • Osuuspankki
  • Danske Bank
  • Nordea
  • Säästöpankki

Mikäli lainahakemusta tehdessäsi tunnistautuminen tapahtuu näillä pankkitunnuksilla, on lainayhtiöllä todennäköisesti myös tili kyseisessä pankissa, ja saat rahat tilille nopeasti. Parhaimmillaan lainasumma voi sujahtaa tilillesi vain muutaman minuutin päästä sen jälkeen, kun saat lainapäätöksen. Jos tarvitset lainaa pikaisesti, kannattaa asia ottaa huomioon.

Vertaile ja löydä hyvä vakuudeton laina verkkopankkitunnuksilla

Kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla, tunnistautuminen tapahtuu oman pankkisi antamilla pankkitunnuksilla. Niiden avulla voit vahvistaa henkilöllisyytesi lainapalveluun ja saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia henkilökohtaisesti tehdyn lainatarjouksen kautta.

Voit myös vertailla eri lainayhtiöiden tarjoamia lainoja sekä kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useita eri pankkeja ja lainayhtiöitä. Täytä lainahakemus pankkitunnuksilla, ja voit saada saman päivän aikana useita eri lainatarjouksia, joista voit valita parhaan päältä.

Lainojen vertailu on netissä paljon helpompaa kuin perinteisellä tavalla eli pankkien konttoreissa asioiden. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla monesta eri pankista ja odottaa, että saat nähtäväksesi omiin tuloihisi sopeutetut lainatarjoukset. Vasta henkilökohtaisesti tehdystä lainatarjouksesta selviää lainan todellinen vuosikorko, jonka avulla lainoja voi vertailla.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla jopa 60 000 euroa

Voit saada lainaa netistä pankkitunnuksilla tarpeesi mukaan. Jos rahantarve on akuutti, voit saada lainaa pankkitunnuksilla muutaman satasen tai tonnin verran jopa vartin sisällä. Suurin mahdollinen vakuudeton laina on noin 60 000 euroa, ja tällaisen lainan hakeminen ja saaminen vaatii jo isoja, säännöllisiä tuloja ja kaikin puolin moitteetonta raha-asioiden hoitoa.

Voit hakea suurtakin lainaa pankkitunnuksilla ja saada rahat tilille samana päivänä, mutta isoissa lainoissa todellinen vuosikorko on tärkeää vertailla tai kilpailuttaa. Etenkin jos laina-aika on pitkä, kasvavat erot halvimman ja kalleimman lainan välillä jopa tuhansien eurojen suuruisiksi.

Hae lainaa netistä mihin tarkoitukseen tahansa

Voit saada lainaa pankkitunnuksilla moneen eri tarkoitukseen, sillä sinun ei tarvitse kertoa, mihin rahaa tarvitset. Tärkeintä on, että maksat netissä ottamasi lainan takaisin sovitussa ajassa – siinä kaikki.

Voit saada lainaa esimerkiksi auton ostoon, hammaslääkärikäyntiin tai vain shoppailuun. Lainan voi käyttää mihin haluaa, sillä pankkitunnuksilla haettu laina annetaan henkilökohtaiseen kulutukseen. Täytä hakemus, ja saat rahat tilillesi jo samana päivänä valmiina siihen kohteeseen, johon ne tarvitset.

Kysymyksiä lainoista verkkopankkitunnuksilla

Kuka voi saada lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Käytännössä lainaa pankkitunnuksilla voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Loppupeleissä rahaa lainaava taho kuitenkin päättää, kenelle se myöntää lainaa. Kaikki lainayhtiöt eivät esimerkiksi anna lainaa verkkopankkitunnuksilla alle 23-vuotiaille hakijoille.

Voinko saada lainaa ilman verkkopankkitunnuksia?

Lainan saaminen ilman verkkopankkitunnuksia on hankalaa, emmekä suosittele sitä. Verkkopankkitunnusten käyttö on vahva tapa tunnistautua, ja se suojaa myös lainan ottajaa.

Voinko kilpailuttaa lainat verkkopankkitunnuksilla?

Kyllä voit. Lainat voi kilpailuttaa yhdellä hakemuksella, jossa hakijan henkilöllisyys on vahvistettu pankkitunnuksilla.